Fietsknooppunten netwerk

Fietsgids

Alles op zak

Je vindt de volledige fietsgids voor € 7 in het toerismekantoor.

Kompas

Online routeplanner

Met de fietsrouteplanner kan je zelf een route uitstippelen langsheen de knooppunten. 

Een paar uur op de fiets, een dagje tussendoor, een weekend of een hele vakantie? Met het fietsknooppuntennetwerk maak je heel eenvoudig je tocht door Vlaams-Brabant op twee wielen zo lang als je zelf wil. In totaal telt het netwerk 2.150 kilometer fietsvriendelijke wegen door prachtige landschappen en ook een aantal steden.

Hoe de fietsnetwerkkaart werkt? Teken je route uit en noteer de nummers van de knooppunten waar je langskomt in de juiste volgorde. Daarna volg je met de fiets gewoon de route van nummer tot nummer, dus van knooppunt tot knooppunt, door de wegwijzers te volgen. Je kan eindeloos knooppunten combineren. Op de kaart staan de afstanden, hellingsgraad, bezienswaardigheden, fietscafés en fietslogies vermeld. Handig en makkelijk!

Het Vlaams-Brabantse fietsnetwerk sluit ook aan op de fietsnetwerken van de omliggende provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Henegouwen, Waals-Brabant en Luik. Er worden verbindingen gelegd naar de Groene Wandeling, een prachtig wandel- en fietstraject langs de mooiste parken en natuurgebieden in Brussel. Nieuw op de fietskaart is de aansluiting op het digitale fietsnetwerk in het Brussels Gewest.

Niet te missen in Halle

Iedereen Toeristroute

Iedereen Toeristroute

Wandelnetwerk Pajottenland & Zennevallei

Wandelnetwerk Pajottenland & Zennevallei

Street Art Tour

Street Art Tour