Skatepark De Bres

Locatie
Slingerweg 1500 Halle
Skateboard

Leer skaten

Heb je je board nog niet volledig onder controle? Laat je dan begeleiden door de coaches van Stoked Board Academy.

Breng je skateboard mee en toon je skills in het skatepark aan sportcomplex De Bres. Het Halse park is 80 meter lang en 15 meter breed en daardoor een van de grootste skateparken in Vlaanderen.

Drie zones voor skaters van alle niveaus

Zowel ervaren als minder ervaren skaters kunnen er hun kunsten komen oefenen. Het skatepark is helemaal uitgevoerd in gepolierde beton en onderverdeeld in drie zones. De eerste zone is het pool-gedeelte. De pool is verbonden met de rest van het skatepark door een spine, zodat je naar een andere zone van het skatepark kan skaten. De tweede zone is het street-gedeelte met heel wat verschillende banks, een flat rail, ledges, een wallride, een pyramid en nog veel meer. De laatste zone bestaat uit een open bowl met een hip, extension en death box.

Leren skaten?

Heb je je board nog niet volledig onder controle? Laat je dan begeleiden door de coaches van Stoked Board Academy. Neem deel skateboardlessen in de vorm van skatekampen, wekelijkse lessen, sportdagen, initiaties en workshops voor jongens en meisjes van 6 tot en met 16 jaar.

Je leert uiteraard skatetricks, maar zal je ook uitleg krijgen over correct opwarmen, stretchen, vallen en blessures voorkomen. Daarnaast krijg je ook de onbeschreven regels van het skatepark mee, zoals: op je beurt wachten, elkaar helpen, motiveren en respect hebben voor de omgeving. Skateboarden is daarom veel meer dan een sport!

Meer info vind je op www.stokedboardacademy.be


Op zoek naar andere plekken om te ravotten? Bekijk ons stadskaart met alle speeltuinen in Halle!

Niet te missen in Halle

Speelbos Zavelput

Speelbos Zavelput

Muurschildering "Het Betoverde Bos"

Muurschildering Het Betoverde Bos